Tancho Koi van Takigawa, Yonsai, Female, 71 cm (Azukari Japan)

Natsukoi biedt u deze HQ Tancho koi van de kweker Takigawa aan. Deze prachtige Yonsai Female van 71 cm vindt u in onze shop.

€ 8.264,46
Aantal

Stel een vraag over deze Koi

close

Neem contact op

U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen: Bel +31 (0)6 - 55 12 21 45. We willen ook met plezier contact met u opnemen over deze mooie Koi, maar daarvoor hebben wij uw contactgegevens nodig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en we nemen z.s.m. contact met u op.


 

Wij hebben voor u deze Tancho koi van de kweker Takigawa beschikbaar.

Soms krijg je een kans die je niet kan laten schieten. Dat is voor ons deze Tancho. Deze unieke en prachtige koi gaat het eerste jaar van Azukari in en mag in beste mudpond van Takigawa verblijven. Deze mudpond is alleen beschikbaar voor de top vissen van deze kweker. Deze Tancho is de beste variant die Takigawa heeft gehad in jaren en wij (Natsukoi en de Kweker) zijn ontzettend benieuwd naar de ontwikkeling van deze vis. De verwachting is hoog gespannen of deze vis aankomend jaar door de 80 cm zal gaan. Vanzelfsprekend is deze Tancho van Takigawa voorzien van een origineel kweker certificaat.

Mocht u interesse hebben in deze koi, dan bestaat er de bijzondere situatie dat dat u bij aanschaf de mogelijkheid krijgt op zelf mee te gaan naar Japan om deze vijver af te vissen en zo uw eigen aanwinst af te vangen!

Let op: Deze vis is in Azukari in Japan. We verwachten deze prachtige Yonsai Female van 71 cm in december 2020 in Nederland, maar u kan haar nu al bestellen en afrekenen via deze shop. Na het afronden van de order zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details van het ophalen/afleveren te bespreken. Voor meer informatie over Azukari verwijzen wij u door naar de Azukari Pagina. Daar vind u een duidelijke uitleg over de Azukari (opgroei) projecten. 

Video van deze Yonsai Koi Takigawa Tancho Female

C419TTAN2063

Informatie document

Kweker
Takigawa
Variëteit
Tancho
Leeftijd
4 jaar - Yonsai
Geslacht
Female
Lengte
70-80 cm
71 cm
Kleur
Rode stip
Wit
Azukari
Ja, in Japan
 

Betaal veilig online met de bekendste betaal modules

 

Bij afhalen maken wij een passende afspraak met u

 

Koi gekocht? Mocht er iets gebeuren voordat u de vis komt halen, dan wordt deze vergoed