Maruten Kohaku Koi van Nagoshi Koifarm, Sansai, Female, 69 cm (Azukari Japan)

Natsukoi biedt u deze HQ Maruten Kohaku koi van de kweker Nagoshi Koifarm aan. Deze prachtige Sansai Female van 69 cm wordt niet in Nederland verwacht maar is nu al te koop zijn via deze shop.

€ 16.528,93
Aantal

Stel een vraag over deze Koi

close

Neem contact op

U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen: Bel +31 (0)6 - 55 12 21 45. We willen ook met plezier contact met u opnemen over deze mooie Koi, maar daarvoor hebben wij uw contactgegevens nodig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en we nemen z.s.m. contact met u op.


 

Wij hebben voor u deze zeer unieke Kohaku koi van de kweker Nagoshi Koifarm beschikbaar.

Hoogste kwaliteit Kohaku! Deze Maruten Kohaku is zich aan het ontwikkelen voor de All Japan koi show. Voorwaarde van de verkoop door de Kweker is dat deze Kohaku in Japan moet verblijven tot deze was uitontwikkeld. Deze afspraak is gemaakt om te kijken of deze kanshebber mee kan doen in de strijd naar de serieuze prijzen. Zoekt u een vis welke voorlopig nog in Japan zal verblijven om mee te strijden naar de belangrijkste titel, dan is dit voor u een unieke kans. Het is vanzelfsprekend dat deze Koi voorzien is van origineel kweker certificaat.

Let op: Deze vis is in Azukari in Japan. Er is nog geen verwachting wanneer deze koi naar Nederland komt. De ontwikkeling wordt nauwkeurig in de gaten gehouden. Voor meer informatie over Azukari en de garanties verwijzen wij u door naar de Azukari Pagina. Daar vind u een duidelijke uitleg over de Azukari (opgroei) projecten.

Deze prachtige Sansai Female van 69 cm kan u bestellen en afrekenen via de deze shop.

Video van deze Kohaku Koi van Nagoshi Koifarm

C319NMKO2066

Informatie document

Kweker
Nagoshi Koifarm
Variëteit
Kohaku
Leeftijd
3 jaar - Sansai
Geslacht
Female
Lengte
60-70 cm
69 cm
Kleur
Rood
Wit
Azukari
Ja, in Japan
 

Betaal veilig online met de bekendste betaal modules

 

Bij afhalen maken wij een passende afspraak met u

 

Koi gekocht? Mocht er iets gebeuren voordat u de vis komt halen, dan wordt deze vergoed