Kohaku Koi van Taniguchi, Nisai, Female, 56 cm, 2019
  • Kohaku Koi van Taniguchi, Nisai, Female, 56 cm, 2019
  • Kohaku Koi van Taniguchi, Tosai, Female, 2018

Kohaku Koi van Taniguchi, Nisai, Female, 56 cm (Azukari Japan)

Natsukoi biedt u deze HQ Kohaku koi van de kweker Taniguchi aan. Deze prachtige Female van 56 cm vindt u in onze shop.

€ 3.305,79
Aantal

Stel een vraag over deze Koi

close

Neem contact op

U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen: Bel +31 (0)6 - 55 12 21 45. We willen ook met plezier contact met u opnemen over deze mooie Koi, maar daarvoor hebben wij uw contactgegevens nodig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en we nemen z.s.m. contact met u op.


 

Wij hebben voor u deze Kohaku koi van de kweker Taniguchi beschikbaar. Uiteraard is deze vis voorzien van een origineel kweker certificaat.

De als Tosai aangekochte Kohaku heeft een mega ontwikkeling gemaakt en is door de Kweker beoordeeld tot de top 5 van de hele kweek. Uiteraard hebben we er voor gekozen deze vis voor het tweede jaar in Azukari te plaatsen om te kijken wat er nog meer in deze vis schuilt. We kunnen niet wachten hoe de ontwikkeling zal zijn.

We verwachten deze prachtige Nisai Female van 56 cm in december 2020 in Nederland, maar u kan haar nu al bestellen en afrekenen via deze shop. Na het afronden van de order zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details van het ophalen/afleveren te bespreken.

Let op: Houd er wel rekening mee dat deze Kujaku voor het tweede jaar in Azukari zit. Voor meer informatie over Azukari en de garanties verwijzen wij u door naar de Azukari Pagina. Daar vind u een duidelijke uitleg over de Azukari (opgroei) projecten. 

Video van deze Kohaku Koi van Taniguchi

C219TKOH2069

Informatie document

Kweker
Taniguchi
Variëteit
Kohaku
Leeftijd
2 jaar - Nisai
Geslacht
Female
Lengte
50-60 cm
56 cm
Kleur
Rood
Wit
Azukari
Ja, in Japan
 

Betaal veilig online met de bekendste betaal modules

 

Bij afhalen maken wij een passende afspraak met u

 

Koi gekocht? Mocht er iets gebeuren voordat u de vis komt halen, dan wordt deze vergoed