Tancho Showa Koi van Tamaura, Nisai, Female, 56 cm (Azukari Japan)

Natsukoi biedt u deze HQ Tancho Showa koi van de kweker Tamaura aan. Deze prachtige Nisai Female van 56 cm vindt u in onze shop.

€ 2.975,21
Aantal

Stel een vraag over deze Koi

close

Neem contact op

U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen: Bel +31 (0)6 - 55 12 21 45. We willen ook met plezier contact met u opnemen over deze mooie Koi, maar daarvoor hebben wij uw contactgegevens nodig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en we nemen z.s.m. contact met u op.


 

Wij hebben voor u deze Tancho Showa koi van de kweker Tamaura beschikbaar. Uiteraard is deze vis voorzien van een origineel kweker certificaat.

Een Tancho Showa is één van de meest populaire variëteiten op dit moment. Maar een Tancho Showa met de mogelijkheid tot Azukari is wel uniek. Het resultaat van het afgelopen jaar met de Kujaku bij deze kweker was ver boven verwachting. Om deze reden hebben wij deze Tancho Showa met vertrouwen ondergebracht in de Azukari. Ook van deze koi is de ontwikkeling volgens de kweker veel belovend.

We verwachten deze prachtige Nisai Female van 56 cm in december 2020 in Nederland, maar u kan haar nu al bestellen en afrekenen via deze shop. Na het afronden van de order zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details van het ophalen/afleveren te bespreken.

Let op: Deze vis is in Azukari in Japan. Voor meer informatie over Azukari verwijzen wij u door naar de Azukari Pagina. Daar vind u een duidelijke uitleg over de Azukari (opgroei) projecten. 

Video van deze Tancho Showa Koi van Tamaura (Azukari Japan)

C219TSSH2061

Informatie document

Kweker
Tamaura
Variëteit
Showa
Tancho
Tancho Showa
Leeftijd
2 jaar - Nisai
Geslacht
Female
Lengte
50-60 cm
56 cm
Kleur
Rode stip
Rood
Wit
Zwart
Azukari
Ja, in Japan
Betaal veilig online met de bekendste betaal modules
Betaal veilig online met de bekendste betaal modules
Bij afhalen maken wij een passende afspraak met u
Bij afhalen maken wij een passende afspraak met u
Koi gekocht? Mocht er iets gebeuren voordat u de vis komt halen, dan wordt deze vergoed
Koi gekocht? Mocht er iets gebeuren voordat u de vis komt halen, dan wordt deze vergoed