Sanke Koi van Tamaura, Nisai, Female, 54 cm
  • Sanke Koi van Tamaura, Nisai, Female, 54 cm

Sanke Koi van Tamaura, Nisai, Female, 54 cm (Azukari Japan)

Natsukoi biedt u deze HQ Sanke koi van de kweker Tamaura aan. Deze prachtige Female van 54 cm vindt u in onze shop.

€ 2.975,21
Aantal

Stel een vraag over deze Koi

close

Neem contact op

U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen: Bel +31 (0)6 - 55 12 21 45. We willen ook met plezier contact met u opnemen over deze mooie Koi, maar daarvoor hebben wij uw contactgegevens nodig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en we nemen z.s.m. contact met u op.


 

Wij hebben voor u deze Sanke koi van de kweker Tamaura beschikbaar. Uiteraard is deze vis voorzien van een origineel kweker certificaat.

Een nieuw Azukari Project kon niet uitblijven, de resultaten afgelopen jaar bij Tamaura waren ver boven verwachting. Om deze reden hebben wij deze Sanke met vertrouwen onderbracht in de Azukari. De ontwikkeling van deze Koi is volgens de kweker veel belovend, we wachten dit met spanning af!

We verwachten deze prachtige Nisai Female van 54 cm in december 2020 in Nederland, maar u kan haar nu al bestellen en afrekenen via deze shop. Na het afronden van de order zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details van het ophalen/afleveren te bespreken.

Let op: Deze vis is in Azukari in Japan. Voor meer informatie over Azukari verwijzen wij u door naar de Azukari Pagina. Daar vind u een duidelijke uitleg over de Azukari (opgroei) projecten. 

Video van deze Sanke Koi van Tamaura

C219TSAN2062

Informatie document

Kweker
Tamaura
Variëteit
Sanke
Leeftijd
2 jaar - Nisai
Geslacht
Female
Lengte
50-60 cm
54 cm
Kleur
Rood
Wit
Zwart
Azukari
Ja, in Japan
 

Betaal veilig online met de bekendste betaal modules

 

Bij afhalen maken wij een passende afspraak met u

 

Koi gekocht? Mocht er iets gebeuren voordat u de vis komt halen, dan wordt deze vergoed