Afbeelding Sansai Koi Takigawa Mukashi Ogon Female 76 cm (Azukari Japan 2e jaar) C319TMOG2042
  • Afbeelding Sansai Koi Takigawa Mukashi Ogon Female 76 cm (Azukari Japan 2e jaar) C319TMOG2042
  • Afbeelding Sansai Koi Takigawa Mukashi Ogon Female 68 cm (2018) C319TMOG2042

Mukashi Ogon Koi van Takigawa, Sansai, Female, 76 cm (Azukari Japan)

Natsukoi biedt u deze HQ Mukashi Ogon koi van de kweker Takigawa aan. Deze prachtige Female van 76 cm vindt u in onze shop.

€ 7.107,44
Aantal

Stel een vraag over deze Koi

close

Neem contact op

U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen: Bel +31 (0)6 - 55 12 21 45. We willen ook met plezier contact met u opnemen over deze mooie Koi, maar daarvoor hebben wij uw contactgegevens nodig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en we nemen z.s.m. contact met u op.


 

Wij hebben voor u deze Mukashi Ogon koi van de kweker Takigawa beschikbaar. Deze Koi heeft een jaar in Azukari Japan gezeten en is daar mooi ontwikkeld van 68 tot 76 cm. U kunt de foto's van 2018 en 2019 vergelijken.

De 1 Jaar Azukari heeft gezorgd voor een grote ontwikkeling in body! Tot ons grote plezier mag deze prachtige Mukashi Ogon Koi nog een jaar in Azukari bij de kweker Takigawa. Deze vis komt te zwemmen in de beste mudpont die de kweker bezit, daar zal ze samen met al zijn topvissen rondzwemmen. De verwachtingen zijn hoog gespannen en de kweker vermoed dat deze koi aankomend jaar ver over door de 80 cm zal gaan. Hij durfde het bijna met zekerheid te noemen. Uiteraard is deze vis voorzien van een origineel kweker certificaat.

Mocht u interesse hebben in deze koi, dan bestaat er de bijzondere situatie dat dat u bij aanschaf de mogelijkeheid krijgt op zelf mee te gaan naar Japan om deze vijver af te vissen en zo uw eigen aanwinst af te vangen!

We verwachten deze koi in december 2020 in Nederland, maar u kan haar nu al bestellen en afrekenen via deze shop. Na het afronden van de order zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details van het ophalen/afleveren te bespreken.

Let op: Houd er wel rekening mee dat deze voor het tweede jaar in Azukari zit. Voor meer informatie over Azukari en de garanties verwijzen wij u door naar de Azukari Pagina. Daar vind u een duidelijke uitleg over de Azukari (opgroei) projecten. 

Video van deze Mukashi Ogon Koi van Takigawa 2019

Video van deze als Nisai in 2018

C319TMOG2042
2019-11-01

Informatie document

Kweker
Takigawa
Variëteit
Mukashi Ogon
Leeftijd
3 jaar - Sansai
Geslacht
Female
Lengte
70-80 cm
76 cm
Kleur
Beige
Azukari
2e jaar
Ja, in Japan
 

Betaal veilig online met de bekendste betaal modules

 

Bij afhalen maken wij een passende afspraak met u

 

Koi gekocht? Mocht er iets gebeuren voordat u de vis komt halen, dan wordt deze vergoed