Natsukoi zoekt voor u als klant in Japan de beste Koi binnen uw mogelijkheden

Zelf niet de mogelijkheden om mee te gaan naar Japan om Koi te kopen?

Een Japan reis is niet voor iedereen weggelegd. Toch kan u met ons mee kijken in Japan, dat wil zeggen: Wij kunnen uw ogen zijn in Japan. U kan aangeven wat u zoekt. Wij zullen dan bij de door u aangegeven Kweker voor u gaan kijken. Koi die wij goed genoeg vinden om aan u te tonen, zullen we selecteren en aan u voorstellen. U bepaald of u er mee akkoord gaat. We nemen u in elke stap van de Koi hunt mee. 

U geeft aan wat uw wensen zijn. Dus u bepaald de kweker, variëteit, leeftijd en niet te vergeten uw budget. Wij zullen voordat we gaan u wel vertellen of hetgeen u vraag realistisch is. Maar we zullen u zeker begeleiden in de mogelijkheden. 

Japan is een prachtig land | Natsukoi
Ruimte voor een impressie van Japan en haar cultuur | Natsukoi

De eerste volgende reis naar Japan zal (indien mogelijk) oktober 2020 zijn

Als u wil dat wij voor u een Koi gaan zoeken, dan kan u dat het beste tijdig aangeven. Onze reis zal van Noord en Zuid japan gaan. Zo kunnen wij een groot aantal Kwekers bezoeken. Als u een specifieke Koi van een Kweker wenst, dan moeten we dit van te voren kunnen inplannen. 

Onder aan deze pagina vind u het formulier voor uw aanvraag.

Gaat u liever mee om zelf de Koi van uw dromen, rechtstreeks bij de Kweker in Japan, zelf uit te kiezen, die mogelijkheid is er ook. Lees meer over Koi Hunting Japan opf de Japan reizen pagina

Koi Hunt zoekopdracht. Welke Koi mogen we voor u gaan zoeken?

Mocht u na het lezen van deze pagina ons een zoekopdracht te geven, dan vragen wij u dit onderstaande formulier zo compleet en realistisch mogelijk in te vullen. 

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details en de volgende stappen te bespreken. 

Formulier | Zoekopdracht Japan