Natsukoi verzorgt de aanleg van Japanse (Show)tuinen van begin tot het eind

De Japanse tuin als verlenging van uw huis

Uw tuin is hetgeen u kan zien als een verlengstuk van uit huis. Met de steeds warmer wordende zomers is de kans dat u lekker lang in uw tuin kan zitten veel groter. Het zou dan ook fijn zijn dat u dan in een prachtig ogende Japanse tuin kan zitten, uitkijkend op uw Koi vijver waar de mooiste, speciaal door u gekozen, vissen rond zwemmen.

Mocht dit een droom van u zijn, dan kunnen wij van Natsukoi iets voor u betekenen. Wij kunnen uw droom verwezenlijken.

Een Japanse tuin als verlenging van uw huis
Japanse tuin vol met waterpartijen

Specialisten op het gebied van Japanse (Show)tuinen

Door onze jaren ervaring in het aanleggen en eventueel onderhouden van uw Japanse tuin staan we achter onze uitspraak dat we specialisten zijn.

Naast onze jarenlange ervaring en kennis werken we samen met verschillende specialistische partijen om het gewenste resultaat te krijgen.

Japanse tuin opgebouwd uit verschillende niveau's

Enkele voorbeelden onze projecten

Japanse tuin met grote rostpartijen | Natsukoi
Uw vissen bekijken vanuit uw woonkamer | Natsukoi
Japanse tuin met veel groen | Natsukoi

De droom van een tuin

De droom van een Japanse tuin kan voor iedereen gelden, maar de aanleg en realisatie van zo’n tuin is niet voor iedereen weggelegd. Wij werken bij het ontwerp en aanleg van een Japanse tuin in verschillende fases. Deze fases maken we het krijgen van een droom tuin voor een groter publiek toegankelijker.

Elke tuin heeft andere wensen: Grote rots partijen, mooie brug over een natuurlijke koi vijver. Elke onderdeel kan een fase zijn. Elke fase wordt gerealiseerd en afgerond. Met eventuele tussen pauzes worden de volgende fases aangepakt. Zo wordt u tuin opgebouwd tot het Paradijs waar u van droomt. Met als doel een droom die dan uiteindelijk werkelijkheid wordt.

Interesse in een gesprek? Vraag deze dan aan via het formulier onder aan deze pagina

Aanleg en realisatie van uw droomtuin | Natsukoi

Onze werkwijze

Nadat u contact met ons heeft opgezocht, volgt er een telefonisch consult. Daarin zullen we uw wensen, mogelijkheden en doelen bespreken. Bij wederzijds goedkeuren komen we dan op een afgesproken datum bij u aan om de tuin te bekijken, de wensen te bespreken en de fases te bespreken en uit te schrijven. Zo’n oriënterend gesprek op locatie neemt wel enkele uren in beslag, daar zal u rekening mee moeten houden.

Als het plan duidelijk en inzichtelijk is zullen we een tekening maken van hoe de tuin er uit komt te zien. Voor dit eerste gedeelte van het traject rekenen we altijd een vast tarief van € 1000,-.

De kosten van de opvolgende stappen van de creatie van uw droomtuin kunnen we pas bepalen als we weten wat er gaat gebeuren. Dit is afhankelijk van uw wensen, de grote van uw tuin en hetgeen er in deze tuin kan en mag gebeuren. Duidelijk is wel, bij de definitieve start van de aanleg van uw tuin, wat de kosten per fase zullen zijn.

Zo heeft u inzicht in waar u rekening mee moet houden en wij zullen er dan voor zorgen dat de tuin een parel wordt voor het oog.

De verlichting in uw Japasen tuin is zeer belangrijk | Natsukoi

Heeft u interesse in een Japanse Tuin?

Formulier | Japanse tuinen

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op