Live beelden van onze mooie Koi in onze Showvijver

Je ziet ons actuele aanbod van het grote segment zwemmen.

Foto's geven een mooie indicatie van hoe een koi er uit ziet. Maar het zien van bewegende beelden geef een extra meerwaarde. Zo hebben we besloten om live beelden te gaan streamen van onze Koi in onze showvijver. 

Alle koi die je op de beelden voorbij ziet komen zijn te koop via deze site. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de "Stel een vraag over deze Koi" die je bij elke koi in de shop kan vinden 

Voertijden

De vissen worden op vaste tijden gevoerd en dat weten ze. Dus verwacht ze veel rond de camera rond deze tijden.

06:00
08:00
12:00
16:00
18:00
20:00

Deze Tosai kunnen uitgroeien tot de Koi van uw dromen

Het kan heel goed zijn dat de bovenstaande koi alleen voorkomen in uw mooiste dromen. Niet getreurd, we hebben naast deze prachtige koi die u tijdens de live beelden ziet ook nog een assortiment met Tosai van zeer goede kwaliteit. 

Deze tosai ziet u niet beelden rond zwemmen, omdat ze in een andere vijver zitten. We hebben het hele aanbod online staan. U kunt hieronder een kleine selectie zien van wat we in de aanbiedingen hebben. Voor vragen, aarzel niet en mail of bel ons.

Heeft u een vraag over onze vissen?

Neem contact op footer

U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen: Bel +31 (0)6 - 55 12 21 45. We willen ook met plezier contact met u opnemen over deze mooie Koi, maar daarvoor hebben wij uw contactgegevens nodig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en we nemen z.s.m. contact met u op.