Tancho Showa Koi van Tamaura, Sansai, Female, 2020 69 cm
  • Tancho Showa Koi van Tamaura, Sansai, Female, 2020 69 cm
  • Tancho Showa Koi van Tamaura, Sansai, Female 2019

Tancho Showa Koi van Tamaura, Sansai, Female, 69 cm

Natsukoi biedt u deze HQ Tancho Showa koi van de kweker Tamaura aan. Deze prachtige Sansai Female van 69 cm vindt u in onze shop.

€ 2.475,21
Verkocht

Stel een vraag over deze Koi

close

Neem contact op

U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen: Bel +31 (0)6 - 55 12 21 45. We willen ook met plezier contact met u opnemen over deze mooie Koi, maar daarvoor hebben wij uw contactgegevens nodig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en we nemen z.s.m. contact met u op.


 

Wij hebben voor u deze Tancho Showa koi van de kweker Tamaura beschikbaar. Uiteraard is deze vis voorzien van een origineel kweker certificaat.

Een Tancho Showa is één van de meest populaire variëteiten op dit moment. Maar een Tancho Showa met de mogelijkheid tot Azukari is wel uniek. Het resultaat van het afgelopen jaar met de Kujaku bij deze kweker was ver boven verwachting. Om deze reden hebben wij deze Tancho Showa met vertrouwen ondergebracht in de Azukari. Ook van deze koi is de ontwikkeling volgens de kweker veel belovend.

We verwachten deze prachtige Sansai Female van 69 cm in december 2020 in Nederland, maar u kan haar nu al bestellen en afrekenen via deze shop. Na het afronden van de order zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details van het ophalen/afleveren te bespreken.

Video van deze Tancho Showa Koi van Tamaura

C219TSSH2061

Informatie document

Kweker
Tamaura
Variëteit
Showa
Tancho
Tancho Showa
Leeftijd
3 jaar - Sansai
Geslacht
Female
Lengte
60-70 cm
Kleur
Rood
Wit
Zwart
 

Betaal veilig online met de bekendste betaal modules

 

Bij afhalen maken wij een passende afspraak met u

 

Koi gekocht? Mocht er iets gebeuren voordat u de vis komt halen, dan wordt deze vergoed