Shiro Utsuri Koi van Omosako, Sansai, Female, 66 cm
search
  • Shiro Utsuri Koi van Omosako, Sansai, Female, 66 cm
  • Shiro Utsuri Koi van Omosako, Nisai, Female, 58 cm

Shiro Utsuri Koi van Omosako, Sansai, Female, 66 cm

Natsukoi biedt u deze HQ Shiro Utsuri koi van de kweker Omosako aan. Deze prachtige Sansai Female van 66 cm vindt u in onze shop.

€ 7.433,88
Aantal

Stel een vraag over deze Koi

close

Neem contact op

U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen: Bel +31 (0)6 - 55 12 21 45. We willen ook met plezier contact met u opnemen over deze mooie Koi, maar daarvoor hebben wij uw contactgegevens nodig. Vul het formulier zo compleet mogelijk in en we nemen z.s.m. contact met u op.


 

Wij hebben voor u deze Shiro Utsuri koi van de kweker Omosako beschikbaar. Deze prachtige Nisai Female van 58 cm kan u bestellen en afrekenen via de deze shop. Na het afronden van de order zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details van het ophalen of eventueel afleveren te bespreken.

Na het succes van vorig jaar wilde we hier direct een vervolg hier aan geven. Met deze Shiro Utsuri, met een minstens net zo hoge kwaliteit als de andere Omosako koi in onze shop, starten we het eerste Jaar Azukari. Deze vis is uiteraard voorzien van een origineel kweker certificaat.

Let op: Deze vis is in Azukari in Japan. De verwachting is dat deze koi December naar Nederland komt. Voor meer informatie over Azukari verwijzen wij u door naar de Azukari Pagina. Daar vind u een duidelijke uitleg over de Azukari (opgroei) projecten. 

Video van deze Shiro Utsuri Koi van Omosako

C219OSUT2064

Informatie document

Kweker
Omosako
Variëteit
Shiro Utsuri
Leeftijd
3 jaar - Sansai
Geslacht
Female
Lengte
60-70 cm
Kleur
Wit
Zwart
 

Betaal veilig online met de bekendste betaalmodules

 

Een vis bezichtigen voordat u koopt, dat kan op afspraak. Neem contact met ons op

 

Koi gekocht? Mocht er iets gebeuren voordat u de vis komt halen, dan wordt deze vergoed